Anak no 2

Salam, lama tak update dgn korg semua. maaf sibuk lah.. yana nak tanye anak yana no 2 ni umur baru nak masok 5 bulan.. dia tak boleh tgk org makan.. kalau dia nmpk org makn .. mesti dia nak.. tak dpt nnti dia marah.. haiyooo macam mana ni.. ada cara tak??.. ada org tu ckp bagi dia pegang sesuatu makanan.. cth bgi pngg biskut bia dia hisap je.. kalau cmtu boleh kew ekh??

1 Trả lời

tak boleh dia belum 6 bulan..jangan makan depan dia la kot sian dia kan