Pegang Perut

Sy baru miscarriage... Lepas tu sy g berurut dgn org tua2... Dia ckp lepas ni kalau prgnant.. Elakkan la bg org pegang perut... Sape ada experience mcm tu??

1 Trả lời

Ade jgk sy degr cmtu sis... Bru prgnant nie bnyk pntang nyer... Ade gk yg kna ikut..sbb dorg lbh pngalamn....

5y trước

Dia ckp kdg2 tgn org ni panas... Bdn kita xtahan.. Tu yg dia suruh elakkan.. Kali ni mmg betul2 dgr pantang larang la... Dah stahun lbih mcuba