Solat Bersalin czer

Salam. Klau korang yg brslin czer dh hbis drh nifas mcm mna nk solat ye. Sbb nurse ad ckp jgn tunduk#seriusnanya #firstmom #bantusharing

6 Các câu trả lời

Biasa tempat czer seminggu dua dah okay. By the time darah nifas dah habis tu..dah boleh stretch perlahan2. Dah boleh solat mcm biasa dah

ikut keadaan badan. kalau sakit, buat solat yg padan dgn keadaan. kalau tk sakit solat mcm biasa. slow2

Saya czer. Habis je darah nifas and pantang dah boleh solat mcm biasa sis.

1y trước

yeke. tkut la plk 😅

Saya solat mcm biasa sis. Awal2 tu mmg takut2 lelama okay

solat duduk

1y trước

Bila jahitan rasa dah ok x terik semua boleh je mcm normal dah.