duedatenovember (firstbaby)

Salam.. Kalau baby kena tahan nicu.. Pakaian baby semua tu kita tukar or nurse yg buatkan.. And.. Kalau sehari berapa pasang baby kat wad kena tukar pakaian dia.. Tq mommies? Due date: 28/11

2 Các câu trả lời

Sy hritu baby kena than 5hri. Dorg guna pkaian hospital..cuma ready pmpers n baby wipes . Stiap hri pergi lawat utk cuci pusat n susukan baby. Msa awal2 tu sy xsempat perah susu hospital bg susu fm dlu kt baby. Klau rumah jauh dorg bg tggal skli dgn baby. Klau dekat kena ulang alik. Ni hospital msa sy branak dlu lah. Xpasti klau yg lain. 😊

5y trước

Ohhh ok2 terima kasih..

Saya tanya nurse kk haritu.. Klu baby yg ade masalah kne tahan. Kne pki pakaian hosp.

5y trước

Aaaah orite tq sis😊