Botol susu baby

Hi mums, mummies selalu sterilise botol susu baby berapa kali sehari? Dan berapa kerap kena tukar botol baru baby kalau sterilise setiap hari? #firsttimemom #firstbaby

4 Các câu trả lời

x kira berapa kerap sterilize tetap kena tukar botol ikut jangka hayat dia. material pp kena tukar 3bulan sekali, ppsu setahun sekali. tapi kalau dh tgok botol tu dh tukar color or dh bercalar kena tukar terus even belum ckup 3 bulan or setahun.

Saya guna 6botol 1 hari, hantar ke taska. Malam saya akan basuh n sterilize semua sekali botol dan pam susu.

Hi. Saya sedia lebih 1 botol so sehari sterile setiap kali anak pakai.

kene tukar botol dah lepas 3bulan mcmtu