Prepare brg pergi hospital

Nak tanya utk brg baby apa yg perlu kena bawa.. pakaian baby kena bawa bnyak or standby pakaian baby utk keluar dri hospital je. Confuse sbb rsnya dkt hospital nnti ada kna sedia kn😅 yg pad bertali tu kena beli sndri or ada hospital bgi?#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

barang bby:- bju seluar 3 psg, pampers 1 pek kecik (22pcs), minyak telon, wet tissue, kapas, kain bedung. hsptl kerajaan provide bedung sahaja. nk discaj pkai bedung sndri. ibu: sepasang pakaian utk discaj, undergarments, tudung, toiletries, selipar, stokin, maternity pad (bawa extra), powerbank, termos/botol air. *pad tali misi pakaikan masa lps bby keluar sahaja.

1y trước

Okay faham.. thank you🫶