Ada tak yang pernah macam ni ?

Salam kakak saya upt positif tp tiba tiba dia period but check upt still positif . Nak kata upt rosak , tak rosak sebab bila husband dia kencing , dia turn to negative . Ada ke org period tp hamil ?

5 Các câu trả lời

Waalaikummusalam, sama mcm sy last month. Tapi pergi clinic check upt semula negative. Cuma masa tu heavy period + darah ketul2 dan period sampai 15hari.

Boleh jadi masa pelekatan kantung dlm rahim fasa period, so period akan turun seperti biasa https://my.theasianparent.com/period-tapi-mengandung

Better g check up. Bawak je upt +ve tu tunjuk kat Dr. Sebelum ni saya pun mcm ni, tapi lepas seminggu dan lepas heavy flow, upt -ve huhu

Ada je org yg period dia hamil atau pn hamil luar rahim. Itu pun boleh terjadi

Dah try scan ? Period heavy ke ?

4y trước

Nanti try refer dgn doc dulu