Upt positif after semingu period.

Ada tak yang chek upt after semingu period,dia dpt positif??#ingintahu

3 Các câu trả lời

Saya macam ni jugak sis. Pergi scan belum nampak apa2. Dr suruh repeat scan lagi 2 minggu. Sekarang masih lagi dalam fasa nak percaya atau tak yg diri sdg pregnant. Risau terlalu berharap

1y trước

doc dh sahkn ke yg sis preg?

jarang yg check lps lewat smggu..sehari lewat dh excited nk cek ..tp bgus jgk line dia pekat kalau cek lps lewat smggu period..tahniah sis!

1y trước

sama la mksd nye tu sis..saya fhm mksd sis tu...hari spatut period lps smggu..😬

alhamdulillah tahniah puan