Boleh pregnant lagi ke bulan ni

Hi semua, nak tanya haritu pertengahan bulan september saya positif upt and cramp perut selalu, but tiba-tiba period and upt terus negatif, now dah nak masuk next cycle period tapi period belum datang, ada possibility pregnant tak…sebab check upt negatif, ke memang kena tunggu dulu few months baru boleh try lagi…memang berharap nak baby with husband…

7 Các câu trả lời

yup.. slagi sis ade bsama suami, chances utk preggy tu ada.. last year sye chemical pregnancy bln 1.. bln 3 sye preggy.. memg sje tggu next cycle utk try lg.. insyaaAllah ade rezeki sis tu nanti.. jgn stress2 just njoy je...

Chances utk pregnant tetap ada walaupun last cycle chemical pregnancy or gugur sekalipun. Cuma lekat tak lekat shj. Selagi belum period, check shj upt setiap 3 4 hari ya sis 😍

11mo trước

Thank you sis! 🥹✨ harap ada rezeki kali ni

Insyallah ada peluang untuk lekat lagi tu sis🥰 . Macam saya bulan 6 chemical pregnancy , bulan 7 lekat betul betul lewat period and upt test makin terang ❤️

Mungkin hari tu sis chemical pregnancy, sy pun perna macam ni. Sekarang berharap sangat nak pregnant

11mo trước

Semoga kita ada rezeki aaminn

mg dpmudahkan segalanya aamiin

maybe tu chemical pregnancy

11mo trước

Ada possibility pregnant lagi tak now sis kalau last cycle chemical pregnancy…sebab belum period lagi, tapi upt negatif

yup