Batuk2.

Salam, isteri i batuk2 teruk. Ada ubat yang mujarab tak? Nak dekat seminggu batuk. P/s: Wife pernah kena bronchitis dan baru masuk week 7. Huhu pls help.

2 Các câu trả lời

W'salam. Cer try minum pati delima gulsan. In shaa Allah boleh legakan sikit sakit tekak dan batuk. Tapi masam sikit laa. Tapi kalau tak lalu masam2, kena mintak ubat doktor.

5y trước

Haha agaknya tu

Pergi farmasi cari ubt batuk PROSPAN..yg ni berasaskan herba..slmt utk hamil n mnyusu

5y trước

Kalau utk hamil n mnyusu mmg slmt