ceaseraen

Salam ibu2...sy nak tanya lah...ms first baby i melalui ceaser...perasaan fobia tu mshlah ada dgn ujung2 kehamilan tu highbloodla protein dlm air kencing,preeclampsia pendek kata...siaap penah alami nya?pastu second baby potensi nak dpt high blood tu tinggi ke?nebesnyaaaaa..saja tanye

2 Các câu trả lời

Sy pernah kena protein dlm air kencing tu. DR bagi ubat ikut bawah,sebiji jer terus okay. Then sy ambil mamariam utk elak jadi lagi

5y trước

Ok thanks mama