Kandungan

Sp ibu2 yg penah dpt cerclage?Ms brp mnggu cerclage tu brtahan & ble doc bka cerclage tu

3 Các câu trả lời

sy penah buat..hrp3 bertahan la smp bersalin..sy buat masa 14minggu lebih..nnt 36minggu baru g spital utk buka balik jahitan tu..skrg batu 16minggu lebih..risau jgk sbnrnya sbb sy ssh nak lekat...10thn kawin baru lekat no 2..yg no 1 jd anak syurga😢

3y trước

Hai awak,mind share tak experience awak,mcm mana keadaan awak dan baby skrng? Boleh wasap ?

hai sis since u tnye soalan psl cervical cerclage ni ape kprluan utk ibu ibu yg mngandung ni buat procedure ni ye..contohnya risiko ape ye...boleh tahu tak

Cerclage tu apa sis?

5y trước

Cerclage tu jahit pngkal rahim...