Bila mula rasa baby kicking?

Salam ibu2, sy skrg alhamdulillah 19 weeks. Bila kita start rasa baby dalam perut ya? Sy first baby, dan perut agak tebal. Sebelum ni ada la rasa mcm angin berombak2 mcm tu, tapi tak tak kerap. Sy jdi risau smpai kan tiap minggu sy p scan kat swasta. Tapi tulah suri rumah ja, xnak la bebankan suami sgt. Cuma sy jdi risau sentiasa. Sy ttc 4 tahun. Tu yg jdi lebih anxiety tu. Siapa yg ada pengalaman boleh share tak?

11 Các câu trả lời

Saya tiap mlm dia main bole sepak 😂 dia kick smpai nk tkncing mommy