Baby gerak 19w

Assalamualaikum mommy2, sy nak tanya yg berpengalaman dan lebih tahu baby gerak tu mcm mna rasa eh? Sy 19w ni rasa mcm kena lastik perut tiba2 terasa. Tu baby gerak ke tu? Sy first mom, jdi masih confused baby gerak atau pn angin.😅

3 Các câu trả lời

Sis cube letak tgn dkt perut gosok2 bt kerap.. nt sis akan fhm pergerakan baby mcm mne.. mcm sy sllu gosok belah kanan n baby suke dduk belah kanan 😁 kalau ase senak ttbe tu baby tuka kedudukan.. kalau sis pegang perut mmg akan ase baby kick atau ase bergerak

sama laa kita.. hrini sy pun 19w.. start rase baby gerak mase 14w sbb sy kulit perut nipis.. skrg 19w dah makin kuat gerak.. betul dah tu baby tendang.. rase perut mcm kna lastik.. kdg² dy ajk main.. kita gosok dy balas dgn tendang brulang kali😂

boleh jadi baby gerak. kadang2 rasa perut berombak. ataupon rasa mcm bubble2☺️