celah kangkang tumbuh jerawat besar2

salam ibu2 smua. sya ada soalan.. adakah normal tumbuh jerawat besar2 ketika hamil 20minggu? ni 1st baby jdi xde pengalaman sgt.. celah kangkang skrg menghitam pastu mcm berkerakk dan tumbuh jerawat besar2. ada x apa2 petua untuk hilangkn jerawat d celah kangkang? sya nak letak ubat jerawt tpi risau nnt ada jangkitan #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

pegi hospt jumpa doc sakit puan utk dpt kpastian dan rawatan yg betul. jgn suka2 buat rawatan sndiri. bahaya.