Badan Tumbuh Jerawat

Normal ke bdn tumbuh jerawat semasa mengandung ????

10 Các câu trả lời

Normal sis.. Sy preggy no3 ni, awal trimester aritu, jerawat naik kat bdn n muke. Pastu ngadu kat doc, doc ckp normal sbb hormon.. Mse ank sy yg no1 n no2 xde pun jerawat tu smue.. But msok trimester kedua, alhmdulillah kulit ok balik.. Enjoy ur pregnancy journey sis.. Jrg dpt pgalaman cmni. Hihii.

normal sis.. skrg perut makin besar jerawat bintik2 mKin kurang.. Alhamdulillah.. nurse cakap rasa panas cepat2 mandi.. sbb masa mngandung ni badan panas senang nk kena elergik ruam dan sebagai nya..

Normal. Sebab hormon mengandung kan, lain sikit. Saya ni mengandung, muka naik jerawat teruk. Tapi orang cakap nanti lepas bersalin automatik hilang

Oklah sis tmbuh kat bdan dripda tmbuh kat muka.. sya tmbuh kt belakang n stretch mark plak kt punggung 😐 uhh. nsib baik x nmpak

Yes.. perubahan hormon.. bertabah la mommy.. sy dulu tak boleh berpeluh sikit mula la naik gatal², jerawat la, etc

normal tu sis sbb hormon tgh brubah2..untung naik kt bdan je..klu naik kt muka lg stress 😅😅

Sy pun hbis naik kat bdan jerawat . Muka pun naik jgk naseb tak teruk sgtt 😂😂

Ya memang normal sis. Hormone :(

Normal sbb hormon

Hormon