jerawat

Salam mummy smua sy nk tnya tp soalan nie sensitif sikit?.. Ada x kat sini mummy smua yang tumbuh jerawat dekat atas kemaluan.... Kalo ada mcm mna mummy bg jerawat tu pecah/kejut ya.. Sory la soalan mcm lucah skit

3 Các câu trả lời

tu bisul sis bkn jerawat hehe.. sy penah kena dn msa tu xtau sy preg..trus call bapa kt kpg tnya cara utk hilangkn bisul trsebut dn alhamdulillah msa tu jgk pecah dn ok

4y trước

Apa cara hilangkn ye?

Saya kadang2 ada gak lepas shave or wax. Saya biar. Tapi kadang2 gatal tangan letak ubat jerawat tea tree

Bisul kecil ke? Sy pun penah kena, tunggu ada mata baru pecahkan..