Hilang tanda2 nak bersalin, 37w

Salam ibu2 semua, saya dri 35w selalu rasa sengugut, keluar mucus plug jernih at 36w beberapa hri, rahim kerap mengeras, sakit/sharp pain kat ari2 bila berjalan even nurse check baby da masuk laluan. Tapi tiba2 at 37w, semua tanda tu hilang tpi bby still aktif bergerak😑, normal ke? 😪 #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firsttiimemom

2 Các câu trả lời

Normal. Mungkin apa yang awak rasa sebelum ni ialah Braxton hick

normal je tu. ada ruang sikit lagi tu untuk baby bergerak.