Perut kerap mengeras setiap 1 jam?

Salam ibu². Normal kah perut kerap mengeras setiap satu jam pada usia kandungan 28 minggu? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Klu kerap bgerak/bjalan, normal. Bila mengeras cuba rehat kejap. Klu ok, xde apa2. Cuma klu dlm sejam mengeras 6kali keatas + sakit pinggang, pelvic perlu rujuk dktr.

sy sama mcm sis..tp sejam @ 2 jam sesekali mgeras..ada cirit birit jugak xsure normal ke tak , bru tnya nurse