breast

salam ibu" nak tanya breast mula" mengandung sakit bengka nih dah 7week macam lembik balik, knp ye bukan biasa ye betambah besar sakit,bengka ikut kandungan??

2 Các câu trả lời

ikot org juga.. ade yg mbesar.. ade yg sama je saiz.. dan ade yg besar sbelah.. depends.. x semua sama.. kt apps ni ade article mngenai perubahan payudara.. cuba search..

5y trước

ouh ok" sis

Breast sy lagi la tak pernah sakit dari awal pregnant. Gatal2 nipple je. Besar pun tidak 😅

5y trước

Hahaha enjoy your pregnancy 😋