Breast orang yg mengandung biasanya akan terasa sakit utk proses menyusu baby setelah lahir.

Kenapa breast sye memula je sakit,sekarang dh pregg 7w..tapi breast dh xada rasa sakit macam masa mula-ii dapat tahu pregnant..adakah itu normal ye mommy semua?

5 Các câu trả lời

sama laaa.. masa mula² sampai 5 weeks tu sakit sgt nipple..xleh sentuh.. masuk 6 week hilang skit sakit kat nipple tapi sakit kat breast plk.. buang bra,terus mencucuk sakitnya..

Normal wak, nanti dia sakit balik pakej skali dgn nipple takleh tersentuh pon walaupon tuala. 😂 dulu saya pon gitu tetibe hilang. Nanti sakit tu dtg balik.

Normal je tu, kdg2 sakit kdg2 hilang sakit tu, nnt dia sakit blk hihi.. no worries

ok,baiklah mommys..terima kasih sedapkan hati sye..😂

Normal