Bleeding teruk macam mana?

Salam ibu ibu. Tumpang tanya. Macam mana nk tahu bleeding tu bahaya ke tak? Saya dah 17 minggu 5 hari hamil. Minggu lepas masa saya tgh tido tetiba terasa seluar basah dan rupanya darah? saya dah check doc dan 3 kali scan baby aktive. Cuma selepas hari ke 9 tetiba ada darah warna coklat gelap. Adakah normal? Yg masa mula2 keluar darah ianya mengalir seperti kita buang air. Darah je tak de ketul2. Mohon pandangan ibu ibu. Saya first baby tak de ilmu sgt?

2 Các câu trả lời

sma mcm sy sis heavy bleeding sbelum ni...spotting agk lma...doc bg ubt kuatkan rahim... alhamdulillah dh ok skg... awk doc ada bg ubat kuatkan rhim x? klu klaur wrna coklat xpe awk...tp klu smakin byk g kcemasan

Pergi check klinik ke hospital? Kalau hospital, takan doc tak admit ward? Better check betul betul sis.. Risau kat baby