Darah warna coklat pekat normal ke sy dah 23 week

Saya nak tanya la , normal ke keluar darah sikit2 dekat pantyliner kita warna coklat pekat. masa first baby tak de berlaku sprti ini, yg second nie pulak asyik keluar je. Bgtau doktor n doktor bgtau sbb pangkal rahim tak kuat sbb tu ada bleeding warna coklat. Ke sbb sy suka minum nescafe hari2 . Boleh beri pendapat tak?#secondbabydifferentexperience

4 Các câu trả lời

sis. cmne keadaan skrg? Sy pun ada spotting Masa 24 weeks. warded 3 hari. ok pulak. x nak kuar. bila balik rumah. kuar semula spotting tu. skrg Dah 25 weeks. doctor cek uri semua ok. doctor pun x tahu sebab ada spotting. risaunya saya

10mo trước

skrg dah tak spotting lg, doc ada suh makan ubat pil kulat sbb darah ada jangkitan kulat, tp skrg dah tak bleeding2 lg. kerap bersih kn miss v tu. n tukar pantyliner kerap klu ada keputihan sikit.

tak normal kalau ada kuar drh sis wktu prgnt... klau doc ckp pgkal rahim x kuat...kena berjaga2 n byk2 rht...tak kan doc tak ada bg ubt apa2 untk kuat kn rahim...n xde nsht ppe ke...

11mo trước

alhamdulillah uri cantik kat atas tiada kesan2 yg berbahaya cuma peranakan agak turun sikit sbb tu punca dia kot. x boleh dah gendong anak sy 3 thun dan angkat2 berat. doc suh rehat byk.

Placenta sis kat bawah ke? Ke kat atas dah?

11mo trước

alhamdulillah uri kat atas cantik jer. cuma serviks sy atau peranakan sy jatuh sikit. sbb tu klu bersin atau batuk sy terkucil sikit.

ikut advice doc.