jantung xnampak

Salam hye semua...sy NK tnye...Ada tak sesiapa yg mengadung dlm 9-11week bila check up doktor bgitahu yang jantung baby xada@ xbergerak?adakah dia keguguran ???atau Pon ad Cara untuk selamatkn BBY itu???

1 Trả lời

Wsalam...sy hr tu check up 14w..jntung x dgr gk...tp dok kta xpe..tu biasa awl.lg..bla scan baby aktif plak gerak2😂 alhamdulillah....

5y trước

Ooo..yeke..sy xdgr je..bila scan nmpak baby grak..alhamdulillah...apa.kta awk pergi klinik swasta...sbb diorang mesin scan canggih skit...