Plan bersalin kat hospital shah alam

Salam. Hosp terdekat dengan rumah sy hosp shah alam. Baru2 ni kwn sy bersalin sana, dia kata orang mmg ramai. Sampai nak dpt katil pun susah dekat wad 3. Soalan sy, kalau sy dah sakit, lepas tu sampai hospital sy request kelas 2 or 1 boleh ke? Ke mmg kna tggu bersalin dulu baru boleh request wad ya?

1 Trả lời

Salam,mmg mcm tula shh alam, sy pn xsempat nk req wad kelas ni, hbs bersalin, bby ok ibu ok, dorang discaj kan