Caj bersalin HSA

Assalamualaikum saya nak bertanya kepada yang bersalin kat Hospital Shah Alam.. Coz ni 1st time saya bersalin kat sana. 1.Berapa bayaran wad bersalin untuk 1 malam ye? Untuk kelas ke 3.

2 Các câu trả lời

Below 50 tak silap. Total harga saya masa bersalin anak first including nicu & ward baby semua tu Rm200 smthing which is dikira murah lah sebab saya czer pastu kena penjagaan rapi untuk 4 hari dalam bilik sorang sebelum pindah ward class 3. Anak pulak dekat nicu 6 hari, pastu kitorang stay ward baby 2 hari

Terima kasih sis.. Sis czer sebab apa?