Wad kelas 2 atau 1 hospital kajang/serdang

Ada tak yang pernah bersalin kat 2 hospital ni? Selalu sgt dgr, xcukup katil, ada yang sampai kena duduk kat kerusi je menahan sakit. Boleh ke kt request nak ambik kelas 1 or 2 sebelum bersalin ya?sbb selalu yg sy baca boleh request msa dah dlm labour room atau lepas bersalin. Yang ada pengalaman boleh kongsi tak

1 Trả lời

saya kt hosp serdang tp mse tu ada renovation kat wad. jd 1 malm je kat kerusi 😅. pasal wad, sy mnx tukr mse lepas bersalin. tp sy rse boleh je nk request sblom bersalin. cmenye, nurse pesan mse tu, dh book xleh cancel.