Cirit N Muntah2

Salam hai semua.. Nak tnye.. Ad x Momy2 yg pregnant kne cirit birit n muntah2? Mlm td sy sakit Sgt perut ni.. Berkali2 g Bilik air kjp muntah kjap cirit.. Pagi ni da x cirit n muntah2, bdn je lemah sikit, sy makan bubur ngn air kosong je sbb tkt muntah.. Tp Alhamdulillah da xde munth n sakit perut lagi.. Lau mcm ni kne g klinik jugak ke? Risau Ank dlm kndugn bru 14week.. So far da x sakit perutnye.. Cume risau sbb mlm td bnyk yg da kua dr bdn ni..

2 Các câu trả lời

Dah hilang rasanya tak perlu dah. Unless kalau berterusan smpai 2 3 hari.