Air Ketuban

Salam & hai mommies, just nak tny.. Saya baru scan kandungan, bacaan air ketuban 5, normal ke? Doc hospital cakap normal, tapi doc kk cakap ketuban sikit.. Mommies boleh bagi opinion tak dengan pengalaman pregnancy mommies tentang air ketuban? Tq in advance 😊

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam, hi, masa anak first, 37w saya scan di KK peg perubatan inform air ketuban sedikit, jadi kena jumpa pakar di hospital, doc pakar check air ketuban saya di paras yg normal & semunggu kemudian saya pun bersalin.

masa kndungan ke2 sya .. cek air ketuban 5 .. trus bsok masuk ubat 😄 36 mnggu ..