Air ketuban berlebihan

salam..haii mommies.. nak tnyee..ade x mommies time preggy ade masalah air ketuban banyak ? boleh share pengalaman ? n nak tnye..range air ketuban yg normal berape ye ? sye cek up 28w air ketuban 22 and baby pon ade besar sikit...doc suro refer pakar

5 Các câu trả lời

Range dia smpai 25...sy yg 18 air ketuban masa scan 33 week pun dktor dh pantau tkut air ketuban makin naik kalau kndungan makin membesar...scan 35 week alhamdulillah air ketuban turun jd 15...

pnh...ktubn byk...bby x mnm air ktubn...pblm

samala saya...kna refer pakar

8 ke atas kalau tak salah

range 8-22 xsilap