air ketuban banyak

salam mommies , kandungan baru 25 minggu & baru buat detail scan . doc cakap air ketuban sy banyak . ada mana2 mommies yg ada pengalaman ? tengok effect air ketuban banyak ni semua menakutkan ?

1 Trả lời

Hi saya air ketuban banyak jugak, x de apa cuma last2 nak bersalin tu baby stress krg bergerak dan kena cpt2 pergi jumpa doktor takut baby jadi pape. And time tu doktor dah paksa beranak

4y trước

alhamdulillah . moga d jauhkan dr perkara2 yg tak sepatutnya