Ubat veloxin untuk tahan muntah

Salam hi esok saya genap 10 weeks pregnant,nak tanya ubat veloxin ni boleh tak makan sbb saya alahan teruk. Risau jgak kalau effect kat baby or apa. Thank you

2 Các câu trả lời

Veloxin mmg KK bagi sbb saya pun alahan juga..tapi lps mkn dia punya lah mengantuk yakmatt tak boleh tahan..tidoooo je bgun pon perut masih kosong sbb tak mkn kremm jugak..😌 so ubat tu lebih sesuai diberi nama “ubat tidor ..😬

ubt veloxin ni kira kategori B-makna tak ckup study nak buktikan yang baby akan ada efek ke tak. kalau teruk sgt mkn la. kalau boleh tahan, better tak perlu ambil