Ubat tahan muntah veloxin

Assalam smua nak tanya yg prnah mkan ubat veloxin tahan muntah tu. Korang mkan setiap hari ke mcm mna? Saya sblum ni mmg teruk sngat alahan asal makan je muntah balik. So harini raya saya amik la veloxin tu 1 biji 8am makan. Alhamdulillah berkesan la juga atleast saya dapat merasa mkn2 raya tu. Tp start 4pm dia mcm dah hilang2 kesan skit camtu. Malam 6pm start muntah balik. Tp pagi tengahari mmg berkesan ubat tu. Husband tak bagi amik slalu. Korang amik bila perlu je ke mcm mna?

Ubat tahan muntah veloxin
2 Các câu trả lời

awal2 preggy dlu pn teruk jgak alahan.. dpt jgak ubt tahan muntah sepapan dr Doktor.. sye cuma mkn 1x sehari & utk 3-4 hri je... lps tu rse tu hilg sendri..

1y trước

klu sye dlu, msuk 2nd trimester je sume alahan hilg.. bdn pn rse ok xde rse lemau2 dah.. selera mkn pn bley tahan..

Sy firsy trimester setiap hari 2 biji bila rse nk muntah. Satu hari tu adlah 6 biji wktu first trimester. Lme2 makin kurang.

1y trước

Mkn 2 biji sekali. 😁