Ubat tahan muntah Veloxin

Ad mommies yang pernah makan ubat tahan muntah ni? Saya start weeks 6 memang alahan sangat teruk. Sekarang weeks 9. Ahad haritu Dr KK bagi ubat ni utk legakan muntah. Baru makan 2 hari alhamdulillah alahan dah kurang, masih loya dan pening2 tapi tak muntah mcm selalu. Tak hilang 100% tapi bertambah baik. Semalam pergi scan sbb org kata "bahaya" kalau tiba2 alahan kurang, tapi Dr kata alhamdulillah all is well, heartbeat ada dan baby pun membesar mcm yg sepatutnya, tak perlu risau kalau alahan kurang, maybe ubat tu serasi dgn badan. Mana2 mommies yang alahan teruk sangat, cuba lah dptkan consultation Dr utk makan ubat ni. Mana tahu berkesan. #firstmom

Ubat tahan muntah Veloxin
1 Trả lời

sy pun makan ubat ni awal trimester. sebiji sehari je, memang hilang loya.

5mo trước

Sampai weeks berapa alahan awak betul2 hilang ye? Saya masih loya2 juga cuma tak muntah kerap mcm sebelum makan veloxin ni.