MGGT

Salam & Hi dear mommies.. Ada tips tak untuk minum air gula? Share pengalaman please. 3weeks lagi kena minum air gulaaaa? My 1st baby?

30 Các câu trả lời

2013 cmpur gula tu kat botol sndri...bkn dpn2 misi tu..bole main tipu.skrg dpn2 cmpur..x bole tipu da..telan je..sya msuk 13w da prgnent..

Saya tak boleh minum terus. Saya minum sikit2.. Nak tak nak kena minum.. Fikir positif je puan.. Masing2 lain pengalaman & cara masing2.. ☺️

Masa mnum tue tarik nafas pnjang2 then mnum sampai abh..insyallah skjp je rasa manis tue..jgn mnum bhnti2.lmbt nnt nk abihkan..pglaman saya la..

tips nye positif... sy tarik nfas pjg2 then telan je.. mcm mnum air biasa.. jgn pkr itu air gula... insha allah smua okayy...

sekali shoot. . lepas tu masuk kereta tido kalau sdr rasa nak termuntah jd nk selamat tido je set jam lg 2 jam utk repeat blood test

Huhu sy pun kena minum in 2weeks. I don't like anything sweet since pregnant.. thanks for the tips mommies!

minum one go....lepas tu, kalau rasa nak muntah...bawa jalan2 or bawa baring ke...

Tutup hidung, tahan nafas, lepas mnum telan air liur byk2 sblm brnafas normal 😅

baru tau kena standby 3w before minum air gula..kita kena minum esok 😅

Saya lari ke swasta. Perisa oren. Sekali teguk habis hehe.. Doktor pun ketawa.

5y trước

Ade kene bayar ke sis buat kt swasta