tips minum air gula

Mommies semua please share tips minum air gula.. Hehe .. #anakfirst

2 Các câu trả lời

Sis beli air gula berperisa drpd farmasi. Sy minum brand Trutol, rasa oren. Tekak boleh terima dan Alhamdulillah x muntah lepas tu. Jangan muntah tau kalau dah lepas minum. Nanti result x valid. Pukul 10 malam before tu, mkn kenyang2 sbb esoknya tu lambat jugak la nak settle. Macam sy, pkl 11 pg plak baru boleh mkn lepas check gula. So mkn kenyang2 utk bby.

5y trước

Saya checkup di kkia. Air tu sebotol dalam rm18 camtu. Utk sekali minum. Hehehehe.

Minum kat kkia je. Senang dan percuma