Minum Air Gula

Harini minum air gula kali ke2.. Masa 1st MGGT tak sangkut...Tapi Harini mcm sangkut ?1st 4.6 , 2nd 8.8..aduuii konfirm la ni kena BSP kan.. Esok baru jumpa Nurse temujanji Klinik.. Masa Anak 1st mmg ada GDM on diet.. Harap2 kali ni on diet juga tak payah makan ni ubat @ insulin ? skrg sy 31m3h.. Mommies ada pengalaman tak cara & petua nak turunkan Gula..?

1 Trả lời

Cuba amalkan minum air barli setiap pagi, barli boleh meneutralkan gula dalam badan