MGGT

Salam & Hi dear mommies.. Ada tips tak untuk minum air gula? Share pengalaman please. 3weeks lagi kena minum air gulaaaa? My 1st baby?

30 Các câu trả lời

Sya minum skligus klu skit2 msti muntah sbb pekat sgt rasa gula

Saya minum air Gula dekat klinik swasta.. sedap.. rasa ribena.. rm55..

5y trước

Boleh.. bagitau je misi.. nak minum dekat klinik swasta.. kena puasa dulu mlm tu.. nanti bawak result je pegi kk next temujanji. misi kata lagi mudah keja dorang.. hehehe.

Sy next week kena minum..hrp2 x muntah mcm sebelum nie😅

Sy gi swasta.. Perisa ribena siap letak ais lg.. 😋

Teguk 2 Kali semasa Suam.... Sekian.. 😘😘

Klu sya... 3kali stop... minum dkt klinik gov...

5y trước

Boleh lah rasa dalam 5 sudu besar penuh...mcm tu lah... sedap sikit diminum sbb sejuk...😅

Minum sekali teguk, jangan banyak banyak

Minom & telan tu je tips dy 😁

Minum one go. Think positive

Minum sekali teguk jer