kancing gigi

Salam dan hi semua, nak tanya mummy2 semua bila ya dapat injection kancing gigi?? dan berapa dose ya?? sy da masuk 7bulan tp nurse dan doktor masih belum lg bg injection kancing gigi, tp terbaca ramai ibu2 dpt injection ni.. #ingintahu #bantusharing #1stimemom #kancinggigi

2 Các câu trả lời

Saya kena mase kandungan 7 bulan second 8 bulan .. tapi memang kena tanya nurse balik .. sbb kdg depa lupa .. saya minum air gula pun lambat mase 8 bulan sbb nurse lupa 😅

3y trước

haah alhamdulillah harini check up sy terus bgtahu nurse, terus kene inject.. mmg dorg terlepas pandang pn.. lg sebulan kene amik 2nd dose pula kata nurse.. terima kasih semua.. sy risau sb baca ramai yg dpt injection ni nasib baik tanya nurse

dua dos puan... dos 1 dgn 2 tu selang sebulan...sy sebelum minum 2nd air gula dh suntik dos 2...

3y trước

kena tanya balik nurse.. kadang2 lupa tu, ramai patients kot 😅... sy ni nurse selalu tanya dah suntik belum, padahal dh suntik 2 dos.. naya je kalau kena suntik lagi... boleh tahan dia punya kebas lepas suntik tu