Berapa lama efek cucuk kancing gigi ya pada ibu-ibu?

ATT injection

7 Các câu trả lời

Sy first dose lansung tak sakit . tapi yg 2nd sakit dia mcm kena vaksin booster . ntah lah . mungkin ikut tangan Nurse tu kot . tapi lenguh dan rasa kebas tu tahan 2 hari lah hehehehee . Banyakkan minum air jee sis . Lepas balik dari 2nd vaksin, dada terus rasa sesak . tapi tak lama .

Fist dose 3 hari. Lepas cucuk xrasa lagi. Esok bru lenguh. Lepas 3 hari dh xsakit. Dos 2. Lepas cucuk2 terus sakit. Lenguh petg tu. Xselesa sngd. Mlm tu tuam dengan ais. Esok tu xlenguh dh. Tngn boleh buat kerja mcm biasa. 2 hari je dose 2

2y trước

tq atas perkongsian sebab saya bengkak merah kat tempat cucuk tu..sakit dan lenguh..kalau xlama alhamdulillah..👍

saya 2 hari je. tak lama pun balik kk terus gi kerja je alhamdulillah tak demam. pastikan puan suntik kat tangan yang bukan dominan ye. saya suntik lengan kanan sbb kidal

week keberapa dapat injection tu ye? sbb saya dah 27 weeks still first dose pun tak dapat dapat. first time pregnant orang cakap dua dose kan?

2y trước

Nurse akn bgi injection lepas kita daa start rase baby kick..sy dpt 2 dose..xtahu lhaa kalau ad yg dpt 1 dose sje..dose pertama dgn kedua beza 4minggu..tapi dua2 dose kne ambik sblom kandungan 30mggu..

Sy 1st baby. 2x cucuk. Xda rasa apa pn. Dose kedua sebulan drpd dose pertama.

Mksd after effect ke? Klu yg tu sehari dua saja, rse sakit kt tmpt cucuk.

rasa lenguh dalam 2 3 hari je..