Baby bergerak dan Injection Kancing Gigi

hi mommies especially yang dah ada kandungan 5months and above. nak tanya. bila korang rasa baby bergerak ya? dalam bulan ke 5 tu jugak atau masa dah masuk bulan ke6? Satu lagi soalan, bila korang rasa nak pergi amek injection kancing gigi ya? Masa baby bergerak aktif or masa memula baby dah start bergerak ya?

2 Các câu trả lời

Biasanya bila baby dah start gerak, inform nurse dan nurse akan inject. Anak 1st kena 2x inject. Depends ketebalan perut masing2. Ada yg rasa baby gerak awal. Paling awal dlm 18w camtu.

saya kena inject seminggu slpas baby bgerak kbtulan tmjnji d KD, bln dpn inject lgi skli..lpas kna rasa lenguh berat ja tgn