Terhentak

Salam. Cuma nak tanya, semalam saya balik kerja naik moto dgn suami. Dalam perjalanan balik tu suami takperasan ada lubang di jalan jadi dia terlanggar lubangnya dan saya di belakang agak terangkat sikit punggung nya seperti terhentak. Tp perut saya tak terasa sakit. Normal ke macam tu? Atau lebih sepatutnya terus pergi klinik buat check up?

1 Trả lời

Dah berapa weeks? Inshaa Allah takde pape..saya pregnant dah masuk 8 bulan pun still naik motor Alhamdulillah okay..banyak berdoa sis semoga kandungan kita selamat😇

5y trước

Dah 21weeks sis. InsyaAalah. Mudah mudahan ya sis😇