Terhentak lubang (26minggu)

Hi mum's,Sy nk tny,smlm sy keluar mkn dgn suami sy...waktu perjalanan suami tak perasaan ada lubang,dia terhentak bukan kuat sangat pun tapi ada rasa guncangan sikit,ada bahaya utk baby dlm perut sy..nk minta prg scan pun takut juga sbb baru hari ahad lepas prg scan so sy pun risau la mummy's Tak ada sakit perut Dan keluar darah cuma risau jer dlm perut baby kena apa2 tak??#pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

actually dlm rahim kite ade amnioc asid yg protect the baby. so selagi takdek darah dan ape2 keluar de vagina, inshAllah it should be okay. kedua, tak ape scan lagi sebab scan bby bukanlah radiology macam xray or MRI. scan baby hanyalah ultrasound sahaja.

Hai. Nanti mesti ada appointment check up. Apa kata u tanya doc. Kalau takda rasa sakit dan keluar darah/lain² . Selalu nya takda apa.

2y trước

Sama² 💕