Terhentak ada bonggol

Bawa motor tak perasan bonggol ,sya terangkat juga punggung terentak..ni sakit pula bahagia bawah perut ada pape masalah x kandungan 8minggu

7 Các câu trả lời

saya pun pernah terhentak mase perut 28weeks . masetu naik moto nak balik kg. kg suami ke kg saya dekat je sebabtu balik naik moto. tak nampak lubang terlanggar pastu terus mengeras kejap perut time atas moto. time tu dah risau bleeding ke apa. atas moto usap perut pujuk baby supaya dia oke. sampai kg turun dari moto alhamdulillah takde pape 😌 btw skrng saya dah 40weeks 1day. mintak semua doakan saya cepat bersalin yaa. saya taknak kena induce 😔

3y trước

semoga dipermudahkan

Kl sakit pegi hospital nnti doc bg hbat kuatkan rahim. Sedara saya masa pregnant 6 bln pon blh miscarrieage sebab duduk dlm kereta je nak balik dr KL to perak. Lain2 org lain2 keupayaan rahim tu

saya rasa better awal kehamilan, awak jgn naik motor. Bahaya utk janin. lagi2 baru 8minggu. Kalau takde bleeding. insyaAllah baik baik saja. takecare❤️

kalau bleeding kena cepat2 jumpa doktor, kalau tak dan masih sakit2 boleh cuba urut tapi pakar bidan la... sebab 8 mggu tu kena jaga betul2

sakit sgt ke?ade bleeding tak?

aah sakit..boleh ke nak urut

3y trước

kalau sakitt tk blh urut sis awak kena call misi awak or pergi hospital risau baby if awakk sakitt sangat

Sakit sangat?