Perut selalu,sakit²..

Salam bumil.. Sis mau tnya bha napa ya perut slalu skit bwah pusat.. Skit yg skejap² je..bru mcm mncucuk²..kdg perut mgeras.. Kandungan 20weeks 1day.. Tq..

1 Trả lời

baby dan rahim membesar kot.. usap2 perut, berborak baik2 dgn baby . Banyakkan rehat juga. Sy selalu mcm tu jika sy bnyk bergerak sana sini🤭

3y trước

owh ya ke..?? tetba je tkt je ada apa².. padahal pagi tue dari Klinik juga time review bulanannya.. nurse ada scan ultrasound tue..jntung pun okay.. skali start ptg smpai hri nie mcm meragam..kejap² rasa sakit bawah pusat tue.. mcm mncucuk² ..