risau

Hai..normal tak.??.klau bhagian bwah perut sebelah kiri skit mencucuk...kadang2 mncucuk...perut pun memulas..??

6 Các câu trả lời

Saya cadang awak pergi cek sis. Saya haritu 8weeks bawah perut belah kiri sakit sangat dan cek dr ckp apendix dan terus buat operation alhamdulillah selamat, kandungan pun okay sampai skrg dah 17weeks. Sebab takut lagi besar apendix tu lagi bahaya. Risiko keguguran masa operation cuma 5% shj in sha allah tak ada apa apa. Better cek tau 😘

Minggu ke berapa..saya pun sis tgh alami sekarnag

5y trước

28 weeks sis...

Masuk angin tu. Kkdg lmbt mkn. Kita pon mcmtu.

5y trước

Ea ka??..da dua ari mcm ni...

Saya cadangan kan sis p jmpa doc.

Pergi klinik check n scan..

Refer doc sis