pusat timbul

Salam.. boleh share pengalaman x, biasanya berapa bulan baru pusat ibu timbul keluar ye? Memang semua ibu pregnant pusatnya akan timbul ke? Pusat timbul xtimbul ni ada kaitan dgn jantina bby ke? Sy sekarang 25w, means 6bulan lebih. Tp pusat masih lg normal mcm biasa je. Sebab perut sy agak besar tapi jenis mengembang ke tepi kot.hahaha. ntah la. Sy sekadar bertanya. Saja nak tahu. Jangan kecam ye.

3 Các câu trả lời

pusat saya jenis dalam, jadi dia timbul agak lambat, saya dalam 8-9 bulan ngandung baru timbul 😁 rasanya takde kaitan dengan jantina babylah, just ikut badan masing2.

rasanye tak semua org kot pusat timbul, sye pregnant pusat tak timbul pun. pusat jd flat je 😂😂. pusat timbul ke tak xde kene mengena dgn jantina rasanya sis.

Tak jugak, ikut badan masing masing.