Pregnant 25w

Anak 1st dulu pregnant 25w dah rancak bergerak sampai dia kick pun timbul anggota badan dia. Yg 2nd ni mcm slow sikit. Sekadar mengeras mcm tu je. Kdg² fikir mesti keluar nanti perangai jenis lembut je x lasak mcm kakak dia 😌

2 Các câu trả lời

Taktau la ek. Member saya preg girl, baby gerak nampak perut melompat2, bergaris perut nmpk. Keluar anak jenis soft je. Sy preg girl, masa preg perut tak rasa sgt pun dia gerak & kicks. Tapi lasaknya masyaAllah. Nk runtuh rumah dibuat nya 😂

Baby boy kut haha. Kadang cakap baby girl lasak lagi dalam perut. Baby boy dia behave sikit. Wallahualam. Yang prnting sihat ja kann

6mo trước

ha tu la hati ni duk ckp mesti baby boy. arap² masin la mulut awk sis 😂