Pusat baby timbul..

Bby saya dah 1 bln 7 hri,tapi pusatnya masih timbul...apa perlu saya buat ya...

5 Các câu trả lời

Sis cuba tolak perlahan guna ibu jari pastu pusing ibu jari tu. Orang dulu2 selalu buat camtu untuk masukkan pusat ke dalam

anak sy pon lmbt jugak pusat dia nk oke . dalam 2bln lebih pusat dia oke mcm biasa

Pernah refer doktor tak? Kalau belum nanti checkup baby refer dengan doktor ya.

nnt lepas tuam cuba letak duit syiling lama 10sen@20sen n pkaikn barut.

Masa baby ada tuam tak ?

1y trước

tuam 2,3 kli mcm tu je...