pregnant lagi

salam, ade x ibu2 yg pregnant lagi. anak yg first bru 7 bulan . hmm. dh cba elak. buang tepi air tu. tpi ye lah rezeki allah swt. tpi org anggap sya gatal nk ngndung. hmm. kewangan lagi

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah rezeki..pedulikan mulut orang..saya pernah jumpa masa kat hospital..katil sebelah saya..bby first baru 3bulan,dia dah pregnant lg..dia admit sbb alahan teruk..mula2 katanya stress juga..tapi dia cuba enjoy pregnancy tu..☺☺cuma kesian juga,baby first kecil lg sgt. Dia dah preggy dan siap kena admit hospital.

Sbb hormon sis subur & tk sesuai kaedah rancang sendiri. its okay sis, rezeki dh tu. Jgn lyn sgt org yg ngetive..